Inicio > Asamblea, Propuestas > L’assemblea de Pere Garau demana a Cort millores al barri

L’assemblea de Pere Garau demana a Cort millores al barri

4 enero 2012

L’assemblea de Pere Garau s’ha reunit amb Cort i amb altres associacions per demanar una font d’aigua pública i un urinari a la plaça, com a millores de la barriada.

L’Assemblea de Veïnats Indignats i Veïnades Indignades ha assistit avui a una reunió a la qual havia estat convocada amb el tinent d’alcalde d’infraestructures Sebastià Sansó i la regidora de districte de Llevant Antònia Fornari en relació a l’inici de la campanya “Volem serveis bàsics per a una barriada viva”. A la reunió, tot i que l’Assemblea no havia estat informada, hi havien estat convocades també diferents Associacions de Veïns de la Barriada (Son Coc, Temps d’Oci, La Paloma, Son Canals) així com diversos tècnics de l’Ajuntament i d’Emaya. S’ha tractat demanda de l’Assemblea de resoldre la manca de serveis bàsics instal·lant un abeurador d’aigua potable i un urinari públic mantingut per l’Ajuntament, unes demandes que no han estat considerades oportunes per la resta d’Associacions, però que tampoc han generat noves alternatives de resolució per part d’aquestes ni de la regidoria, que, es compromet, tanmateix, a revisar la qüestió en funció d’un nou model d’urinaris públics que s’instal·laran en breu a zones turístiques, i a fer arribar a l’Assemblea models d’abeurador amb pressuposts perquè la discussió pugui generar-se amb més coneixement de causa. Des de la regidoria s’ha suggerit, arran d’una demanda apareguda en premsa però que no constava en la sol·Licitud de l’Assemblea, de plantar més arbres en el mateix mercat, una proposta que ha estat rebutjada per totes les associacions presents, i per la mateixa Assemblea, que ha suggerit que els diners que estaven disponibles a aquests arbres, es poguessin emprar per altres accions a la barriada, sobre les quals tant l’Assemblea com les diferents entitats convocades podrien tenir suggeriments.

Davant la negativa per tractar d’altres temes relacionats amb la barriada i la ciutat en aquesta reunió (Casals de Barri, carril bici, espais verds, etc.), s’ha fet arribar a Antònia Fornari, regidora del districte de Llevant, una carta amb reivindicacions i preocupacions emergides en el marc de l’Assemblea que adjuntam a aquest correu, a l’espera que complementi la informació que farà arribar als mitjans l’Ajuntament mitjançant comunicat de premsa.

Per qualsevol qüestió es poden posar en contacte amb nosaltres al correu electrònic assembleaperegarau@gmail.com, o al telèfon 871 23 14 78

Anuncios
Categorías:Asamblea, Propuestas
raas15a

Red de organizaciones contra la privatización de la Sanidad Pública

sos sanidad pública

Contra los recortes y el proceso de privatización de la Sanidad Pública: Hay alternativas.

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

ASSEMBLEA PARC SES VELES

Veïns Indignats !! asambleaparcsesveles@gmail.com

IndignatsPol

Informació sobre els Indignats de Pollença

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Plataforma de Afectados por la Hipoteca-PAH-

De la burbuja inmobiliaria al derecho a la vivienda.

indignatsdellevant

Assemblea dels Indignats de la comarca de Llevant de Mallorca

Movimiento Indignados 15M directorio y artículos críticos.

Esta es una pagina web que ordena todas las páginas del Movimiento 15M incluyendo las páginas de Democracia Real Ya. Escribimos y recopilamos artículos críticos. Desmontamos mentiras.

PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca - Mallorca

A %d blogueros les gusta esto: