Inicio > Eventos, Manifestaciones > FRANQUISME A LA PLAÇA ISLANDIA (d’Espanya)

FRANQUISME A LA PLAÇA ISLANDIA (d’Espanya)

13 mayo 2012

Després d’assistir a la manifestació de l’aniversari del 15M,

a les 12 de la nit érem trets d’un en un com a delinqüents de la Plaça Islàndia

per part de la policia nacional i la local.

Havíem decidit quedar a l’assemblea posterior a la manifestació i després hem volgut estar tranquil·lament a la Plaça. La policia ens rodejava però restaven inactius.

Sobre les 12 varen començar a sonar renous de motos de policia. Ens començarem a inquietar. Ells eren uns 40 o 50. Hi havia també furgons.  Companys nostres avisaven que els policies s’estaven posant els cascs.

La vetlada se va espenyar. Dos policies s’acostaren per dir-nos que no ens permetran esser a la plaça i ens treuran d’un en un. Diuen que ho faran sense fer-nos mal.

Que consti que no s’havia alçat cap tenda de campanya . Ens han tractat com a delinqüents quan realment no som més que ciutadans normals.

Accions com aquestes no se poden fer a una societat que se considera democràtica i avançada. Hi ha molta gent en atur, ens volen llevar dos hospitals, ens retallen drets en educació i en en sanitat. Els mitjans de comunicació generalistes donen una imatge manipulada de la realitat, ens deprimeixen amb les seves noticies perquè no prenguem accions. Amb nosaltres hi havia una dona en cadira de rodes, minusvàlida. Ella ha perdut la feina en treball social, no té dret a una pensió, no té dret a l’atur, viu amb la seva mare i aviat a aquesta li acabarà la prestació. Tenim motius de fons per estar a la Plaça.

Convocam per tot això una concentració a la Plaça Islàndia per avui diumenge dia 13 a les 12:00 hores del migdia en contesta pel desallotjament d’avui.  També s’està convocant una altra a les 19:00h. Us pregam que acudiu i que en faceu màxima difusió.

En Jaume indignat

 

Assemblea 1er aniversari del moviment 15M

 

Protestes i més protestes

 

 

Anuncios
raas15a

Red de organizaciones contra la privatización de la Sanidad Pública

sos sanidad pública

Contra los recortes y el proceso de privatización de la Sanidad Pública: Hay alternativas.

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

ASSEMBLEA PARC SES VELES

Veïns Indignats !! asambleaparcsesveles@gmail.com

IndignatsPol

Informació sobre els Indignats de Pollença

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Plataforma de Afectados por la Hipoteca-PAH-

De la burbuja inmobiliaria al derecho a la vivienda.

indignatsdellevant

Assemblea dels Indignats de la comarca de Llevant de Mallorca

Movimiento Indignados 15M directorio y artículos críticos.

Esta es una pagina web que ordena todas las páginas del Movimiento 15M incluyendo las páginas de Democracia Real Ya. Escribimos y recopilamos artículos críticos. Desmontamos mentiras.

PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca - Mallorca

A %d blogueros les gusta esto: