Inicio > Eventos, Propuestas > Mercadet sol·lidari a Pere Garau

Mercadet sol·lidari a Pere Garau

12 junio 2012

El passat dissabte dia 2 de juny a l’horabaixa tingué lloc a la Plaça de Pere Garau un mercadet solidari organitzat per l’Associació de Veïnats de Son Gotleu on l’Assemblea de Veïns i Veïnes indignades de Pere Garau hi col·laborà. Es va fer venda d’objectes de segona mà com ara roba, llibres i joguines. Tot amb la fi de recaptar fons per una Escoleta d’estiu per infants de famílies amb dificultats.

L’acte va estar animat per diversos grups musicals de les comunitats immigrants que conviuen al barri com ara Immigrants Xilens Ayelen, Dones llatinoamericanes o un grup molt vistós de nigerianes que ens feren gaudir amb les seves vestimentes típiques i cançons i balls regionals propis. Es va llegir un manifest reivindicatiu per part de la nostra Assemblea.

La nostra assemblea va fer animació dels nins i nines animant-los a dibuixar sobre un gran mural amb diversos materials de pintura. També es va exposar una taula informativa amb diversos tríptics i es demanaren signatures per la dimissió d’Ana Mª Rodríguez, Cap del gabinet  de la Conselleria d’Educació per la seva poc encertada actuació als incidents haguts amb estudiants de la UIB que feren saber la seva disconformitat amb la propera pujada de les taxes universitàries. També foren presents la “Plataforma d’Afectats per la Hipoteca” que recollí signatures per demanar la dació en pagament del pis hipotecat ,així com “Unió Cívica per la República” que exposà divers material sobre memòria històrica i repressió a la dictadura i l’associació “ANEM” que col·labora amb nosaltres en la celebració d’actes culturals.

L’Assemblea va quedar satisfeta i pensa participar en properes activitats conjuntes com ara nous “rastrillos” i Cinefòrums a la fresca a la  nostra plaça.

Anuncios
Categorías:Eventos, Propuestas Etiquetas: , , ,
raas15a

Red de organizaciones contra la privatización de la Sanidad Pública

sos sanidad pública

Contra los recortes y el proceso de privatización de la Sanidad Pública: Hay alternativas.

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

ASSEMBLEA PARC SES VELES

Veïns Indignats !! asambleaparcsesveles@gmail.com

IndignatsPol

Informació sobre els Indignats de Pollença

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Plataforma de Afectados por la Hipoteca-PAH-

De la burbuja inmobiliaria al derecho a la vivienda.

indignatsdellevant

Assemblea dels Indignats de la comarca de Llevant de Mallorca

Movimiento Indignados 15M directorio y artículos críticos.

Esta es una pagina web que ordena todas las páginas del Movimiento 15M incluyendo las páginas de Democracia Real Ya. Escribimos y recopilamos artículos críticos. Desmontamos mentiras.

PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca - Mallorca

A %d blogueros les gusta esto: