Inicio > Asamblea, Eventos, Prensa > PRIMER ANIVERSARI DE L’ASSEMBLEA DE PERE GARAU

PRIMER ANIVERSARI DE L’ASSEMBLEA DE PERE GARAU

14 junio 2012

TRANSFORMANT LA INDIGNACIÓ EN PROTESTA, PARTICIPACIÓ CIUTADANA I FORMACIÓ

Dia 10 de juny, l’Assemblea de Veïnats Indignats i Veïnades Indignades de Pere Garau ha complert un any d’existència. Som un grup molt divers de persones que estam indignades per la situació actual en què vivim (retallades de serveis públics, amenaces al dret a la sanitat i a l’educació, repressió policial cada cop més extrema).

Tot el llarg d’aquest any ens hem reunit cada setmana per reflexionar conjuntament sobre temes que ens afecten a tots i totes (la precarització del treball, els abusos del poder, la reducció de serveis públics, l’estat dels carrers i places de la barriada, les necessitats dels ciutadans no ateses per les administracions, etc.), per protestar davant d’allò que ens sembla injust i cercar entre tots i totes alternatives. 

Durant aquest any hem organitzat moltes activitats de formació, dinamització i protesta: hem recollit signatures per a la construcció d’un bany públic a la plaça del mercat, hem organitzat un mercadet multicultural per aconseguir fons per a una escoleta d’estiu a Son Gotleu, hem celebrat el dia del llibre amb un intercanvi de llibres entre els veïnats i les veïnades. També hem organitzat moltes activitats de formació: tallers de participació ciutadana, conferències sobre com ens afecten les retallades, seminaris de desobediència civil no violenta i sobre feminisme, cine-fòrums sobre conflictes internacionals.

Passat un any, estam més indignats i indignades que mai, i seguim plenament actius i convençuts de la necessitat de la nostra tasca i seguim sembrant la dissidència al carrer. Aquest divendres dia 15 ens reunirem a les 20h a la Plaça del Mercat de Pere Garau per fer la nostra assemblea regular i potser valorar un poc aquest any de lluites. Si voleu difondre la nostra iniciativa, hi sereu molt ben rebuts.

Anuncios
Categorías:Asamblea, Eventos, Prensa Etiquetas: , , ,
raas15a

Red de organizaciones contra la privatización de la Sanidad Pública

sos sanidad pública

Contra los recortes y el proceso de privatización de la Sanidad Pública: Hay alternativas.

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

ASSEMBLEA PARC SES VELES

Veïns Indignats !! asambleaparcsesveles@gmail.com

IndignatsPol

Informació sobre els Indignats de Pollença

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Plataforma de Afectados por la Hipoteca-PAH-

De la burbuja inmobiliaria al derecho a la vivienda.

indignatsdellevant

Assemblea dels Indignats de la comarca de Llevant de Mallorca

Movimiento Indignados 15M directorio y artículos críticos.

Esta es una pagina web que ordena todas las páginas del Movimiento 15M incluyendo las páginas de Democracia Real Ya. Escribimos y recopilamos artículos críticos. Desmontamos mentiras.

PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca - Mallorca

A %d blogueros les gusta esto: