Inicio > Eventos, Manifestaciones > Crida a defensar les persones migrades

Crida a defensar les persones migrades

16 mayo 2013

Hola companyes i companys,

Com algunes de vosaltres sabreu, aquest dissabte 18 de maig hi ha convocada una manifestació xenòfoba a s’Arenal contra les persones migrades que es guanyen la vida mitjançant la venda ambulant. Podeu veure més informació a l’article de contrainfo.

Algunes persones estem tractant de mobilitzar-nos per mirar de desactivar la manifestació. Per fer-ho, anirem el dia anterior, aquest divendres 17 de maig, a repartir-hi octavetes per la zona (proposo a les 17h) explicant que el problema de la situació actual no són les persones migrades, sinó del sistema capitalista que obliguen a les més febles a guanyar-se la vida com mal poden; a part dels governants, que són totalment submisos als poders econòmics i aliens als problemes de les classes populars. Que les veïnes mirin als que tenim a sobre i no als que estan al nostre costat. Ja és prou ben hora de començar a combatre el discurs xenòfob abans de que s’expandeixi encara més!

No us puc passar encara l’octaveta ja que el company que l’ha d’elaborar no l’ha acabada. No obstant, convido a que cadascuna elabori autònomament el material que consideri adient per mirar de recolzar a les migrades i rebutjar la manifestació. O si se us ocorre qualque altre manera de recolzar-los -per exemple: decorant les parets per on passarà, presumptament, la manifestació-, benvinguda siga.

Per altra banda, si fóssim suficient gent disposada, proposo presentar-nos a la manifestació el mateix dissabte 18 de maig a les 12h amb una (o vàries) pancartes per rebutjar la mobilització i recolzar a les migrades. Amb lemes simples com “Nativa o estrangera, mateixa classe obrera”, “Cap ésser humà és il·legal” i en record de Alpha Pam (morí per no rebre assistència sanitària) i el propi Abdulaye Mbengue (mort atropellat mentre fugia d’una batuda racista de la policia a l’Arenal). I, com he dit abans, benvingudes siguin aquelles pancartes que vulgueu elaborar!

Totes aquestes propostes que llanço són amb la voluntat de mobilitzar-nos com a individualitats sense protagonismes. Ho faig d’aquesta manera per l’urgència i perquè cap col·lectiu/organització encara no s’ha posicionat -ni ha cridat a la mobilització- respecte aquests greus problemes que pateixen les migrades. Una vegada passat això, pens que hauríem de començar a organitzar-nos i coordinar-nos respecte aquest tema; a Mallorca es troba a faltar un front antixenòfob i antifeixista.

Per favor, aquelles persones interessades en participar en alguna de les dues propostes, que m’ho facin saber per iniciar una coordinació més directa.

Salut!

Anuncios
Categorías:Eventos, Manifestaciones Etiquetas:
raas15a

Red de organizaciones contra la privatización de la Sanidad Pública

sos sanidad pública

Contra los recortes y el proceso de privatización de la Sanidad Pública: Hay alternativas.

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

ASSEMBLEA PARC SES VELES

Veïns Indignats !! asambleaparcsesveles@gmail.com

IndignatsPol

Informació sobre els Indignats de Pollença

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Plataforma de Afectados por la Hipoteca-PAH-

De la burbuja inmobiliaria al derecho a la vivienda.

indignatsdellevant

Assemblea dels Indignats de la comarca de Llevant de Mallorca

Movimiento Indignados 15M directorio y artículos críticos.

Esta es una pagina web que ordena todas las páginas del Movimiento 15M incluyendo las páginas de Democracia Real Ya. Escribimos y recopilamos artículos críticos. Desmontamos mentiras.

PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca - Mallorca

A %d blogueros les gusta esto: