Qui som i què volem

Som un grup de ciutadans, veïns del barri que des de fa quatre mesos ens venim reunint en aquesta plaça indignats per la situació actual en la qual vivim.

Van ser sens dubte les protestes d’indignació del 15 de maig les que ens van animar a sortir a la plaça però en tots els integrants ja hi havia des de fa temps una indignació interior per tot un seguit de esdeveniments que s’estaven produint: la deterioració progressiva de les condicions laborals, el tancament de moltes empreses, la caiguda en picat de l’ocupació, la falta de futur dels nostres joves, la corrupció dels nostres polítics, la manipulació per part dels mitjans de comunicació, el segrest de la nostra democràcia per part de les grans corporacions.

Creiem que els nostres motius de queixa no són aïllats sinó que són compartits per la majoria de veïns d’aquest, el nostre barri, de Pere Garau. Siguem veïns de sempre o nouvinguts, de cultura europea, xinesa, àrab o africana, tots patim la mateixa situació. I quina millor manera que unir-nos per així fer arribar amb més força el nostre descontent i coordinar junts vies de solució.

Ja n’hi ha prou de polítics que quan arriben al càrrec el primer que fan és pujar-se el sou i anar-se de vacances i després dir al ciutadà que s’ha d’estrènyer el cinturó!

Ja n’hi ha prou d’haver de subvencionar als bancs que han causat la crisi econòmica amb les seves inversions i actuacions irresponsables!

Ja n’hi ha prou que els empresaris ens facin pagar la seva crisi amb acomiadaments massius i abusos de les condicions de treball i que ens facin fer més treball a canvi de menys salari!

Ja n’hi ha prou de veure com els serveis públics –de sanitat i ensenyament– obtinguts després de dècades de lluita  –sindical, veïnal o estudiantil– són desmantellats pel govern amb excusa de la crisi.

Ja n’hi ha prou de desnonaments de famílies de la nostra barriada, que no tan solament perden la seva llar sinó que són obligades a seguir pagant per la casa que els acaben de robar.

Volem participar d’una forma més activa en les decisions que ens afecten mitjançant referèndums, consultes ciutadanes, iniciatives legislatives populars.

Volem equipaments públics per a tots els veïns (parcs, biblioteques, casals de barriada).

Volem una sanitat i educació públiques i de qualitat. No al copagament, no a una educació de tercera.

assembleaperegarau@gmail.com

Anuncios
 1. 8 abril 2012 en 14:29

  Hola amigos(as): Me parece muy positivo el que hayáis tomado la iniciativa de solidarizaros con los problemas que todos deberíamos tener en común.Por Ángela Pons estoy informado del asunto de esta madre amenazada de deshaucio y de la solución provisional que habéis conseguido.Ángela sabe que,en caso de necesitar mi furgoneta para algún traslado,me tenéis a vuestra disposición,aunque el mínimo del gasto ocasionado por el combustible deberéis de solucionarlo entre todos (el tiempo no lo cobro,aunque hay que buscar el más apropiado para no estorbar a mis ocupaciones habituales).Un abrazo y ¡ ánimo y adelante !.
  Juan Hernández Jover

  • 20 abril 2012 en 9:17

   Muchas gracias Juan por tu disposición y tus palabras!
   Estamos en contacto.

 1. No trackbacks yet.

Deja una respuesta, comparte tus ideas

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

raas15a

Red de organizaciones contra la privatización de la Sanidad Pública

sos sanidad pública

Contra los recortes y el proceso de privatización de la Sanidad Pública: Hay alternativas.

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

ASSEMBLEA PARC SES VELES

Veïns Indignats !! asambleaparcsesveles@gmail.com

IndignatsPol

Informació sobre els Indignats de Pollença

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Plataforma de Afectados por la Hipoteca-PAH-

De la burbuja inmobiliaria al derecho a la vivienda.

indignatsdellevant

Assemblea dels Indignats de la comarca de Llevant de Mallorca

Movimiento Indignados 15M directorio y artículos críticos.

Esta es una pagina web que ordena todas las páginas del Movimiento 15M incluyendo las páginas de Democracia Real Ya. Escribimos y recopilamos artículos críticos. Desmontamos mentiras.

PAH Mallorca

Plataforma de Afectadxs por la Hipoteca - Mallorca

A %d blogueros les gusta esto: